ROAD
ROAD ROAD
MTB
MTB MTB
GRAVEL
GRAVEL GRAVEL
LIFESTYLE
LIFESTYLE LIFESTYLE
BIKE
BIKE BIKE
Shimano Service Center worden

Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau

Shimano werknemer begroeten bezoekers

Onderscheid je van de concurrentie en word een Shimano Service Center. Kwalitatief hoogstaande fietsretailers die voldoen aan SSC-standaarden kunnen onderdeel worden van het netwerk dat fietsliefhebbers de allerbeste fietsservice biedt. Je kunt profiteren van onze digitale marketingondersteuning, merkmateriaal in de winkel, verbeteringsservices voor de werkplaats en technologische trainingsmogelijkheden, en daarnaast worden je fietsenmakers gecertificeerd en krijgen ze toegang tot de laatste Shimano-technologie.

FAQ from retailers

Kan mijn winkel een Shimano Service Center worden?

Arrow icon

We nodigen fietsretailers uit om lid te worden van ons netwerk. Omdat wij toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende fietszorg aan klanten die Shimano-producten gebruiken, hebben we specifieke vereisten om te zorgen dat retailers voldoen aan deze verwachtingen.

 

De minimale vereisten omvatten het in dienst hebben van een monteur, het hebben van een fysieke winkel met een publiek toegankelijke ingang, het hebben van een professionele werkplaats en showroomgedeelte, het volgen van Shimano e-learningtrainingen en het op voorraad hebben van Shimano Original Parts.

 

Neem contact met ons op om te bespreken of je in aanmerking komt.

Welke services kan ik verwachten van een Shimano Service Center?

Arrow icon

Voor een volledig overzicht van de aangeboden services door Shimano Service Centers, verwijzen we je naar onze Services-pagina.