Din cykel har inga hemligheter för oss

alt alt

Service och underhåll

Regelbundet unerhåll är nyckeln till att undvika problem, oavsett om du pendlar till jobbet eller cyklar för nöjes skull. Det bidrar också till att du slipper onödiga reparationskonstnader. Regelbundet underhåll av utbildade tekniker ökar cykelns livslängd och ökar cykelglädjen.

alt alt

Felsökning och reparation

Hör du ett konstigt ljud eller känner att växeln krånglar eller kedjan hoppar ur? Eller kanske behöver bromsarna repareras? Våra tekniker är redo att hjälpa till.

alt alt

Uppgradering och utbyte

Vi vet hur viktigt det är att cykeln känns bra. Ibland kan även små förändringar göra stor skillnad och förbättra cykelupplevelsen. Våra specialister kan justera din cykel eller uppgradera med delar som motsvarar just dina behov.  Är du redo att ta din cykel till nästa nivå?

Vi tillhandahåller utmärkt cykelservice

  • Utbildade och certifierade mekaniker

  • Senaste Shimano-tekniken

  • Originaldelar från Shimano

alt alt

E-bike-kontroll

Speciall översyn av e-bike-cyklar som kan levereras av våra Shimano-utbildade tekniker. Vi kan kontrollera och uppdatera inbyggd programvara eller testa kapaciteten på batteriet i din e-bike. Efterson e-bikes är snabbare än vanliga cyklar kan bromsarna slitas ut snabbare. Vi kan kontrollera dem.

alt alt

Semesterservice

Samma pålitliga service i hela Europa. Behöver din cykel lite extra service mellan cykelpassen i bergen vid Gardasjön? Hör du ett konstigt ljud medan du viner ner för Mont Ventoux? Ställ in kursen mot närmaste Shimano Service Center och upplev samma kvalitet och service som du får hemma.

alt alt

Professionell rådgivning

Har du frågor om din cykel eller om underhåll av den? Vi har de bästa råden. Vi vet allt som är värt att veta om Shimano-cyklar och den senaste tekniken. Vi är alltid redo att hjälpa dig hitta svaren på dina frågor.

Kontakta ditt Shimano Service Center