Shimano Service Center

Din lokala Shimano-certifierade cykelverkstad.

Tillsammans bildar vi ett nätverk av Shimano-certifierade obereonde cykelbutiker i hela världen. Vi vill alltid ge dig bästa möjliga service, oavsett om det gäller underhåll eller byte av delar.

Alltid till din tjänst

Din cykel har högsta prioritet och du är alltid välkommen in till ett Shimano Service Center. Vi är redo att svara på dina frågor, serva din cykel och visa upp våra senaste nyheter.

Våra tjänster

Professionell cykelservice

Vi servar inte bara cyklar - vi bryr oss om dem. Vi gör det som krävs för att du ska kunna cykla igen, oavsett om det gäller löpande underhåll eller att åtgärda ett problem. Våra Shimano-utbildade mekaniker använder alltid den senaste tekniken och originaldelar från Shimano.

Om oss

Nära dig

Shimano Service Center finns i hela Europa. Vi finns alltid där du behöver oss, när det än må vara. Varje Shimano Service Center erbjuder högsta kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet, varje gång vi tar hand om din cykel.

Hitta ditt Service Center
alt alt

SHIMANO STEPS

Vi utvecklar och tillverkar avancerade e-bikesystem. Över 160 cykelmärken i världen använder våra kraftfulla mittmotorer, kvalitetsbatterier och cykeldatorer.

Letar du efter en ny elcykel? Ta reda på vilken cykel som passar just dig.

Läs mer

Vi är bäst på cykelservice

  • Utbildade och certifierade mekaniker

  • Senaste Shimano-tekniken

  • Originaldelar från Shimano