Sykkelen din skjuler ingen hemmeligheter for oss

alt alt

Service og vedlikehold

Regelmessig vedlikehold er nøkkelen til å unngå problemer på sykkelturen, enten du sykler til jobben eller er på tur. Det forhindrer dessuten uventede og unødvendige servicekostnader. Regelmessig service av våre velutdannede fagfolk øker sykkelens levetid og gir deg mer glede av den.

alt alt

Diagnose og reparasjon

Hører du en merkelig lyd eller føler at noe er galt med gir eller kjedet? Eller er det kanskje nødvendig å reparere bremsene? Våre mekanikere står klar til å hjelpe deg.

alt alt

Oppgradere og skifte

Vi vet hvor viktig det at det føles godt å sitte på sykkelen. Noen ganger kan selv en liten endring utgjøre en stor forskjell og gi deg bedre sykkelytelse. Våre spesialister kan justere sykkelen eller oppgradere deler som passer til dine unike behov. Klar til å ta sykkelen til neste nivå?

Vi gir førsteklasses sykkelpleie

  • Opplærte og kvalifiserte mekanikere

  • Siste Shimano-teknologi

  • Originale Shimano-deler

alt alt

Elsykkel-kontroll

Elsykler trenger spesiell pleie, og det står våre Shimano-opplærte teknikere klar til å gi dem. Vi kan kontrollere og oppdatere programvare eller teste elsykkelens batteriytelse. Fordi elsykler er raskere enn tradisjonelle sykler, kan bremsene også slites raskere – vi kan kontrollere dem også.

alt alt

Service på ferie

Du kan få den samme pålitelige servicen over hele Europa. Har sykkelen behov for litt førsteklasses pleie når du gi deg i kast med fjellene nær Garda-sjøen? Hørte du en rar lyd da du raste ned Mont Ventoux? Sett kursen mot nærmeste Shimano Service Center og opplev samme kvalitet og service som du er vant med hjemmefra.

alt alt

Faglige råd

Har du spørsmål om sykkel og sykkelvedlikehold? Vi gir de beste rådene. Vi vet alt som er verdt å vite om Shimano-sykler og de siste teknologiene. Vi står alltid klar til å hjelpe deg finne de rette svarene på spørsmål du måtte ha.