Shimano Service Center

Uw lokale Shimano gecertificeerde fiets specialist

Shimano Service Centers zijn een wereldwijd netwerk van onafhankelijke fietsretailers. Wij combineren de best mogelijke service voor fietsen met de allerlaatste technologieën.

Wij staan voor je klaar

Uw fiets is onze nummer één prioriteit, dus u bent altijd welkom in elk Shimano Service Center. Wij staan altijd voor u klaar om u vragen te beantwoorden, uw fiets te servicen of u de nieuwste technologieën te laten zien.

Maak kennis met onze services

Professionele fietsservice

Wij doen meer dan alleen fietsen repareren, wij geven er écht om. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen, Onze Shimano-getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud.

Lees meer over ons

Bij jou in de buurt

Je kunt Shimano Service Centers in heel Europa terugvinden. Van Italië tot IJsland, wij staan tot je dienst, altijd en overal. Elk Service Center biedt ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid bij de zorg voor jouw fiets.

Zoek jouw Shimano Service Center
alt alt

Shimano STEPS

Wij ontwikkelen en maken een breed assortiment e-bikesystemen om aan alle fietsers tegemoet te komen.

Meer dan 160 merken wereldwijd gebruiken onze krachtige middenmotor, grote actieradius batterij en slanke display’s. Op zoek naar een nieuwe e-bike? Vind hier welke fiets het beste bij jouw past.

Ontdek Shimano Steps hier

Wij zorgen ervoor dat uw fiets in perfecte conditie is!

  • Getrainde en gecertificeerde fietsenmakers

  • De nieuwste Shimano-technologie

  • Originele Shimano-onderdelen