Το ποδήλατό σας δεν μας κρατά τίποτα κρυφό

alt alt

Επισκευή και συντήρηση

Το μυστικό για να αποφεύγετε τις βλάβες εν κινήσει, είτε κατά τις μετακινήσεις είτε κατά τις βόλτες σας, είναι η συντήρηση ρουτίνας. Η συντήρηση συμβάλλει και στην αποτροπή απρόβλεπτων και περιττών εξόδων επισκευής. Το τακτικό σέρβις από τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες μας επιμηκύνει τη ζωή του ποδηλάτου σας και σας βοηθά να απολαμβάνετε περισσότερο την οδήγηση.

alt alt

Διάγνωση και επισκευή

Ακούτε έναν παράξενο ήχο; Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά κάτι με το ντεραγιέ ή την αλυσίδα; Ή μήπως τα φρένα σας χρειάζονται επισκευή; Οι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

alt alt

Αναβάθμιση και αντικατάσταση

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε ωραία καθώς οδηγείτε το ποδήλατό σας. Μερικές φορές, ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά και να βελτιώσει την απόδοση του ποδηλάτου σας κατά την οδήγηση. Οι ειδικοί μας μπορούν να προσαρμόσουν το ποδήλατό σας ή να αναβαθμίσουν κάποια εξαρτήματα για να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε το ποδήλατό σας σε άλλο επίπεδο...

Παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα ποδηλάτου

  • Εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι μηχανικοί

  • Τελευταία τεχνολογία Shimano

  • Γνήσια ανταλλακτικά Shimano

alt alt

Τσεκ-απ ηλεκτρονικού ποδηλάτου

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, την οποία είναι έτοιμοι να παράσχουν οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Shimano. Μπορούμε να ελέγξουμε και να ενημερώσουμε το υλικολογισμικό σας ή να δοκιμάσουμε την απόδοση της μπαταρίας του ηλεκτρονικού ποδηλάτου σας. Και, καθώς τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι ταχύτερα από τα παραδοσιακά, τα φρένα τους φθείρονται γρηγορότερα. Μπορούμε να τα ελέγξουμε και αυτά, λοιπόν.

alt alt

Σέρβις στις διακοπές

Αποκτήστε το ίδιο αξιόπιστο σέρβις σε όλη την Ευρώπη. Μήπως το ποδήλατό σας χρειάζεται εξαιρετική φροντίδα, ενώ διασχίζετε τα βουνά της λίμνης Γκάρντα στην Ιταλία; Ή μήπως ακούσατε έναν περίεργο ήχο ενώ κατεβαίνατε το όρος Βεντού της Γαλλίας; Πηγαίνετε στο πλησιέστερο Shimano Service Center
και απολαύστε το ποιοτικό σέρβις που έχετε συνηθίσει.

alt alt

Επαγγελματικές συμβουλές

Έχετε απορίες για το ποδήλατό σας ή τη συντήρησή του; Εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές. Γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει για τα ποδήλατα Shimano και τις τελευταίες τεχνολογίες. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να βρείτε απαντήσεις.