Tunnemme pyöräsi läpikotaisin

alt alt

Huolto

Rutiinihuolto on avainasemassa, jotta ongelmilta vältyttäisiin ajon aikana – olipa kyse sitten työmatka-ajosta tai vapaa-ajan pyöräilystä. Sen ansiosta voidaan myös säästyä odottamattomilta ja tarpeettomilta huoltokuluilta. Koulutettujen ammattilaistemme suorittamat säännölliset huollot lisäävät pyöräsi käyttöikää ja tekevät pyöräilystä vieläkin mukavampaa.

alt alt

Vianmääritys ja korjaus

Kuulitko oudon äänen tai tuntuuko siltä, että pyöräsi vaihtajassa tai ketjuissa on jokin vialla? Tai ehkä pyöräsi jarrut tarvitsevat korjausta? Mekaanikkomme ovat valmiina auttamaan.

alt alt

Päivitä ja vaihda

Tiedämme, kuinka tärkeää on, että tunnet olosi mukavaksi pyöräsi selässä. Joskus pienikin uudistus voi saada aikaan suuren muutoksen ja tehdä pyörästäsi paljon aiempaa paremman. Asiantuntijamme voivat säätää pyörääsi tai päivittää sen osia juuri sinun ainutlaatuisten tarpeidesi mukaan. Oletko valmis nostamaan pyöräsi uudelle tasolle?

Meiltä saat ensiluokkaista pyörähuoltoa

  • Koulutetut ja sertifioidut mekaanikot

  • Uusin Shimano-teknologia

  • Alkuperäiset Shimano-osat

alt alt

Sähköpyörän tarkastukset

Sähköpyörät tarvitsevat erityistä huoltoa, jota Shimanon kouluttamat ammattilaiset ovat valmiina tarjoamaan. Voimme tarkistaa ja päivittää laiteohjelmiston tai testata sähköpyöräsi akun suorituskyvyn. Ja koska sähköpyörät ovat tavallisia pyöriä nopeampia, niiden jarrut saattavat kulua nopeammin – voimme tarkistaa myös ne.

alt alt

Huolto lomamatkalla

Saat samaa luotettavaa palvelua kaikkialla Euroopassa. Tarvitseeko pyöräsi ensiluokkaista huoltoa ollessasi valloittamassa Garda-järven lähistöllä olevia vuoria? Kuulitko kummallisen äänen rymistellessäsi alas Mont Ventouxia? Suuntaa kohti lähintä Shimano Service Centeriä ja nauti samasta laadusta ja palvelusta, johon olet lähellä kotiasikin tottunut.

alt alt

Asiantuntevaa neuvontaa

Onko sinulla kysymyksiä pyörästäsi tai pyörän huollosta? Meiltä saat parhaat neuvot. Tiedämme kaiken Shimano-osilla varustetuista pyöristä ja uusimmista teknologioista. Olemme aina valmiina auttamaan sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi.