Frequently Asked Questions

Kuluttaja

Mitä ovat Shimano Service Centerit?

Shimano Service Centerit ovat itsenäisten polkupyörien jälleenmyyjien maailmanlaajuinen verkosto. Yhdistämme etevän pyörähuollon ja uusimmat teknologiat tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua.

Mistä voin löytää Shimano Service Centerin?

Tutustu Jälleenmyyjähakuumme ja valitse lähin jälleenmyyjä. 

Mitkä ovat Shimano Service Centerien aukioloajat?

Shimano Service Centerit ovat itsenäisten jälleenmyyjien ylläpitämiä, joten aukioloajat vaihtelevat. Tarkista Jälleenmyyjähausta kunkin jälleenmyyjän tiedot.

Onko Shimano Service Centereiden varastoissa kaikkia Shimano-tuotteita ?

Shimano Service Centeristä löytyvät yleisimmät Shimano alkuperäiset varaosat,  Shimano Original Parts. Tiedustele tietyn osan saatavuutta paikalliselta jälleenmyyjältä. Löydät paikallisen jälleenmyyjän Jälleenmyyjähausta. 

Voinko tuoda maantie-, maasto- tai sähköpyörän Shimano Service Centeriin?

Shimano Service Centerien henkilökunta on koulutettu huoltamaan Shimano-komponentit maantie-, maasto-, kaupunki- ja Shimano STEPS -sähköpyörissä. Siksi Shimano Service Centereistä saat parhaita mahdollisia neuvoja. Shimano Service Centerit ovat itsenäisten jälleenmyyjien ylläpitämiä ja omistamia, joten he hoitavat palvelupyyntönsä itsenäisesti. 

Mistä voin löytää Shimano Service Centerin hinnaston?

Shimano Service Centerit ovat itsenäisten jälleenmyyjien ylläpitämiä ja omistamia, joten hinnat vaihtelevat. Suosittelemme tarkistamaan tiedot jälleenmyyjän verkkosivuilta tai myymälästä. Jälleenmyyjän tulee tiedottaa hinnoista avoimesti. Löydät paikallisen jälleenmyyjän Jälleenmyyjähausta.

Tuleeko kaikkien Shimano Service Centereiden korjata ja huoltaa kaikkia Shimano-pyöränosia?

Shimano Service Centerit ovat itsenäisten jälleenmyyjien ylläpitämiä ja omistamia, joten ne hoitavat palvelupyyntönsä itsenäisesti. Luomme vahvat kumppanuussuhteet Shimano Service Centereihin koulutuksen ja tuen kautta, jotta sinä saisit parasta mahdollista palvelua.

Varmista, että otat mukaan kaikki tiedot, kuten kuitin ostoksestasi, kun tuot pyörän tai sen osan huoltoon.

Korjaavatko Shimano Service Centerit myös Shimanon kalastus- tai soutuvälineitä?

Shimano Service Centerit ovat pyörien jälleenmyyjiä ja huoltavat vain pyörän osia. 

Mistä tiedän, että jälleenmyyjä on Shimano Service Center?

Kaikilla Shimano Service Centers -jälleenmyyjillä on Shimano Service Center -merkki sekä myymälän ulko- että sisäpuolella. 

Mistä löydän tietoa Shimano-tuotteista?

Saat lisätietoa Shimano-tuotteista vierailemalla Shimano Bike -sivustolla.

Jälleenmyyjä

Voiko myymälästäni tulla Shimano Service Center?

Toivotamme pyörien jälleenmyyjät tervetulleiksi verkostoomme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista pyöränhuoltoa kuluttajille, jotka käyttävät Shimano-tuotteita. Asetamme siis muutamia vaatimuksia varmistaaksemme, että jälleenmyyjät vastaavat odotuksia.

Minimivaatimuksia ovat mekaanikon palkkaaminen, fyysinen myymälä, jonne yleisöllä on vapaa pääsy, ammattimainen verstas ja esittelytila, Shimano-verkkokurssien suorittaminen ja Shimano Original Parts -osien varastointi.

Ota yhteyttä keskustellaksesi asiasta kanssamme.

Mitä palveluja voin odottaa saavani Shimano Service Centerissä?

Saat yhteenvedon kaikista Shimano Service Centerin palveluista Palvelut-sivuiltamme.