Shimano Service Center

Paikallinen Shimano certifioitu pyöräliikkeesi

Shimano Service Centerit ovat itsenäisten polkupyörien jälleenmyyjien maailmanlaajuinen verkosto. Yhdistämme ensiluokkaisen pyörähuollon ja uusimmat teknologiat tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua.

Valmiina auttamaan

Pyöräsi on meille etusijalla, joten olet aina tervetullut mihin tahansa Shimano Service Centeriin. Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi, huoltamaan pyöräsi ja esittelemään uusimpia teknologioita.

Tutustu palveluihimme

Pyörän asiantunteva huolto

Emme ainoastaan huolla pyöriä, me myös välitämme niistä. Teemme kaiken tarvittavan, jotta pääsisit takaisin pyöräsi selkään. Olipa kyseessä jonkin ongelman ratkaiseminen tai tavallinen huolto, Shimanon kouluttamat mekaanikot käyttävät uusimpia Shimano-teknologioita ja alkuperäisiä Shimano-osia.

Lue lisää meistä

Lähellä sinua

Shimano Service Centereitä on kaikkialla Euroopassa. Italiasta Islantiin, voit luottaa meihin – missä tahansa, milloin tahansa. Jokainen Service Center tarjoaa vertaansa vailla olevaa laatua, luotettavuutta ja turvaa pyörääsi liittyvissä asioissa.

Löydä lähin Shimano Service Center-liike
alt alt

SHIMANO STEPS

Valmistamme laajan valikoiman sähköpyöräjärjestelmiä ja kehitämme niitä kaikenlaisten pyöräilijöiden tarpeisiin. Yli 160 polkupyörämerkkiä kaikkialla maailmassa on varustettu tehokkailla keskimoottoreillamme, pitkän kantaman akuillamme ja pyörätietokoneillamme. 

 

Etsitkö uutta sähköpyörää? Selvitä, millainen polkupyörä sopii juuri sinun ajotyyliisi.

Lue lisää

Meiltä saat ensiluokkaista pyörähuoltoa

  • Koulutetut ja sertifioidut mekaanikot

  • Uusin Shimano-teknologia

  • Alkuperäiset Shimano-osat