Din cykel har ingen hemmeligheder for os

alt alt

Service og vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at forebygge problemer på din cykeltur, hvad enten det er cykelpendling eller en almindelig tur. Det hjælper også med at forebygge uventede og unødvendige serviceomkostninger. Regelmæssige eftersyn foretaget af vores uddannede personale forlænger din cykels levetid og forbedrer din cykelglæde.

alt alt

Fejlsøgning og reparation

Kommer der en underlig lyd fra dit gear eller kæde, føles det som om, der er noget galt? Eller dine bremser har måske brug for at blive repareret? Vores mekanikere står klar til at hjælpe.

alt alt

Opgradering og reparation

Vi er klar over, hvor vigtigt det er, at din cykel føles i orden. Nogle gange kan selv den mindste ændring gøre en enorm forskel og forbedre kvaliteten af din cykeltur. Vores specialister kan justere din cykel eller opgradere dine dele, så de lever op til dine unikke behov. Klar til at tage din cykel op på det næste niveau?

Vi passer på din cykel

  • Uddannede og certificerede mekanikere

  • Sidste nye Shimano teknologi

  • Originale Shimano reservedele

alt alt

E-bike tjek

E-bikes har brug for særlig pleje, som vores Shimano uddannede mekanikere er klar til at give. Vi kan tjekke og opdatere din firmware eller teste din e-bikes batteri kapacitet. Og fordi e-bikes er hurtigere end traditionelle cykler, kan deres bremser blive hurtigere slidt, tjekker vi også dem.

alt alt

Ferie-service

Få den samme service over hele Europa. Har din cykel brug for fremragende vedligeholdelse, mens du cykler i bjergene nær Gardasøen? Synes du, at du kan høre en underlig lyd på vej ned ad Mont Ventoux? Sæt kursen mod det nærmeste Shimano Service Center og få den kvalitet og service, du er vant til.

alt alt

Professionel rådgivning

Har du spørgsmål til din cykel eller vedligeholdelse af den? Vi giver de bedste råd. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om Shimano produkter og de sidste nye teknologier. Vi er altid klar til at hjælpe dig.