Frequently Asked Questions

Forbruger

Hvad er Shimano Service Centers?

Shimano Service Center er et globalt netværk af uafhængige cykelhandlere. Vi kombinerer god cykelpleje med de sidste nye teknologier for den bedste cykelservice.

Hvor finder jeg et Shimano Service Center?

Se venligst vores Find forhandler-funktion, og vælg din placering for at finde en i nærheden. 

Hvad er åbningstiderne hos Shimano Service Centers?

Shimano Service Centers er ejet uafhængigt, og derfor varierer åbningstiderne. Kontrollér venligst Find forhandler-funktionen for specifikke oplysninger om din lokale forhandler.

Har Shimano Service Centers alle Shimano-produkter på lager?

Shimano Service Centers har de mest almindelige Shimano Original Parts. Kontakt din lokale forhandler for tilgængelighed af en specifik komponent. Du finder din lokale forhandler via Find forhandler-funktionen. 

Kan jeg tage min landevejscykel/MTB/elcykel til et Shimano Service Center?

Personalet på Shimano Service Centers er uddannet til at servicere Shimano-komponenter til landevejscykler, MTB, bycykler og Shimano STEPS-elcykler. Derfor bør ethvert Shimano Service Center være i stand til at give dig den bedste rådgivning. Da Shimano Service Centers er uafhængigt ejede og administrerede cykelforhandlere, har de friheden til at beslutte, hvordan de håndterer anmodninger. 

Hvor finder jeg en prisliste over tjenester, der tilbydes af Shimano Service Centers?

Hvert Shimano Service Center er en uafhængigt ejet og administreret virksomhed, derfor kan priser variere. Vi anbefaler at besøge forhandlerens websted eller butik for yderligere oplysninger. Forhandleren bør være tydelig omkring sin prissætning. Find din lokale forhandler via vores Find forhandler-funktion.

Er Shimano Service Centers forpligtede til at reparere og vedligeholde enhver Shimano-cykelkomponent?

Hvert Shimano Service Center er en uafhængigt ejet og administreret virksomhed, som har friheden til at beslutte, hvordan de håndterer anmodninger. Vi bygger stærke partnerskaber med vores Shimano Service Centers via uddannelse og support for at sikre dig den bedste service.

Sørg for at medbringe alle dokumenter, såsom din købskvittering, når du tager en cykel eller en komponent ind til service.

Reparerer Shimano Service Centers også fiske- eller roudstyr fra Shimano?

Shimano Service Centers er cykelforhandlere og yder kun service på cykelkomponenter. 

Hvordan kan jeg se, om en forhandler er et Shimano Service Center?

Alle Shimano Service Center-forhandlere har et mærke fra Shimano Service Center både udvendigt og indvendigt i butikken. 

Hvor kan jeg finde oplysninger om produkter fra Shimano?

For at få mere at vide om produkter fra Shimano bedes du besøge webstedet Shimano Bike.

Forhandler

Kan mit værksted blive et Shimano Service Center?

Vi inviterer cykelhandlere til at anmode om at blive en del af vores netværk. Da vi er forpligtet til at levere fremragende cykelpleje til vores forbrugere, som bruger produkter fra Shimano , har vi specifikke krav til at sikre, at forhandlere lever op til disse forventninger.

Minimumskrav inkluderer ansættelse af en mekaniker, at man har en fysisk butik med en offentlig tilgængelig indgang, at man har et professionelt værksted og udstillingsområde, at man gennemfører Shimano e-learningkurser og oplagrer Shimano Original Parts.

Kontakt os for at diskutere dine muligheder.

Hvilke tjenester kan jeg forvente, at et Shimano Service Center tilbyder?

For en fuld oversigt over de tjenester, der tilbydes af Shimano Service Centers, bedes du se vores side med Services.